18 Kasım 2011 Cuma

MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA

“Sevgili Tanrım ve melekler,
Lütfen bu gece rüyama girin ve bu durum (özel isteğinizi söyleyin) ile ilgili bana rehberlik ve yeni fikirler verin. Uyandığım zaman bu fikirleri berrak olarak hatırlamama yardım edin. Teşekkür ederim ve Amin”
 Normalde rüyalarınızı hatırlamasanız bile, bu güçlü onaylama, uyanmadan hemen önceki saatte güçlü şekilde canlı – ve unutulmaz – rüyalar görmeniz için bilinçliliğinizi değiştirir. Bu rüyaları “lüsid” rüyalar olarak adlandırıyoruz. Bunlar bir sinemada olmaya benzer, burada kendinizi hem izlersiniz hem de katılımcı olursunuz. Bu rüyaları unutmak çok zor olur. “Lüsid rüyaların konusunu ve mesajını hatırlamam” diyen insanlar bile, bu rüyaları hatırlar.
 Bir çok büyük icat, kitaplar, ve çözümler rüyalardan çıkarılmıştır. Muhtemelen bir fikrin ışığı ile uyanan yazarlar, iş adamları ve mucitlerin hikayelerini duymuşsunuzdur.  Herkes bu bilgi havuzuna erişir, çünkü herkesin zihni ebedi olarak Tanrı’nın sonsuz bilgeliğine katılır. Siz de, uyumadan önce niyetlerinizi belirterek uykunuzda yaratabilirsiniz.
 Melekler ayrıca uyurken sınırlayıcı düşünceleri, inançları ve duyguları iyileştirebilirler. Çoğu zaman imanın tezahürün ve mucizelerin maddesi olduğunu okuduk. “Mucizeler Kursu”nda, “Herhangi bir durumda, imanın çözemeyeceği bir problem yoktur”. Ve yeni bir bilimsel çalışma, psişik fenomene inanan insanların, şüphecilerle karşılaştırıldığında, doğru psişik rehberlik deneyimledikleri bulunmuştur.
 Rüya zamanı evrenin şaşmaz düzeninde imanımızı artırmak için mükemmel bir platformdur. İman seviyesini artırmanın en kolay yollarından biri, Tanrı’dan ve meleklerden yardım istemektir. En şüpheci pragmatist bile, bu yöntemin güçlü etkileyici deneyim yarattığını görecektir. Bunu yapmanın kolay bir yolu tam gece uykuya dalmadan öncedir. Şu onaylamayı zihinsel olarak veya yüksek sesle söyleyin ;
 “Sevgili Tanrım ve koruyucu melekler,
Bu gece rüyalarıma girmenizi istiyorum ve beni anlayıştan, güvenmekten ve İlahi rehberliğimi izlemekten uzak tutan korkuları temizleyin. Eğer bana vermek istediğiniz bir mesaj varsa, lütfen onu açık olarak anlamama ve sabah hatırlamama yardım edin. Amin”
 Cennet, güvensizliğinizi iman ile değiştirir ve bilgililiğinizi izlemekle ilgili daha emin hissedersiniz. Rüyalarımız esnasında melek krallığı ile çok etkileşiriz. Melekleri rüyalarınıza çağırarak melek mesajlarınızın sayısı artar ve temizlik çalışmanız hızlanır. 
Örneğin, eğer kariyerinizin gidişatı ile ilgili kararsız iseniz, başınızı yastığa koyduğunuz zaman, zihinsel olarak buna benzer bir dua okuyun :
 “Melekler, lütfen bu gece rüyalarıma girin ve bana kariyerimle ilgili hangi yöne gideceğimi bilmemde yardım etmek için, hatırlayacağım berrak mesajlar verin.”
 Melekler her zaman bu isteği karşılar, ve muhtemelen uyanmadan önceki saatte kolayca hatırlayacağınız lüsid bir rüya görürsünüz. Veya, melekler rüyanızda size öyle bir şekilde yardım edebilirler ki, rüyanızın içeriğini hatırlamazsınız. Yine de, uyanırsınız ve gece boyunca içinizde bir şeylerin değiştiğini bilirsiniz. Hangi yöne gideceğiniz ile ilgili daha mutlu, daha pozitif ve daha berrak hissedersiniz. Bu, kariyeriniz ile ilgili sizi kararsız kılan korkuları salıvermenize yardımcı olmak için, meleklerin düşüncelerinizi ve inançlarınızı yeniden düzenlediğinin bir işaretidir.
 Eğer yaşamınızın herhangi bir alanında bloke olmuş hissediyorsanız, bir parça kağıda şu mesajı yazın ve yastığınızın altına koyun. Uykuya dalarken cümleyi zihinsel olarak üç kere tekrarlayın : “Sevgili Melekler, yaşamımdan tam olarak haz almamı engelleyen blokları temizlemek için bu gece uykumda benimle çalışmanızı istiyorum. Lütfen ya bu blokları dikkatime getirin ya da bu geceki uykum esnasında zihnimden, duygularımdan ve bedenimden tamamen uzaklaştırın. Teşekkür ederim.”
 Sabahleyin, tazelenmiş ancak gece boyunca çalışmış olduğunuzun farkındalığı ile uyanırsınız. Meleklerin gece çalışmasının ayrıntılarını hatırlayamayabilirsiniz, ama bunu derinden hissedersiniz. Başınızı gece gerçekleşen yeniden yapılandırma nedeni ile biraz garip hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, meleklerin taşıyıp götürdüğü bloklar yaşamınızın amacını ve yaşam planınızı engelleyen ağır yüklerdi. Bu temizliği istediğiniz için şükran hissedersiniz ve melekleri rüyalarınıza her gece çağırmak isteyebilirsiniz...

Mikail’den Çakra Meditasyonu

“TANRI – BİLİNCİNİN YEDİ MÜHRÜNÜ AÇMAK”
 Ronna Herman kanalıyla aktarılmıştır
 Sevgili üstatlar, fiziksel ve spiritüel duyularınızdan en tam ölçekte yararlanmanızın zamanıdır. Çok uzun zamandır uyumakta olan yüksek duyularınıza erişmek ve geliştirmek için fiziksel duyularınızı doğru şekilde kullanmayı öğrenmeli ve yeniden tanımlamalısınız: durugörü/berrak görme, duruişiti/berrak işitme veya telepatik yetenekler, durubiliş (genişlemiş, farkındalığın içsel duyusuna sahip empatik, sezgisel insan). Tüm bu yükseltilmiş yetenekler onlara sahip çıkmanızı bekleyen İlahi doğuştan hakkınızın bir parçasıdır.
 Fiziksel bedeninizin yedi büyük çakrasını ayrıntılarıyla tartıştık ve her bir çakranın pozitif ve negatif niteliklerini belirttik. Bedendeki her bir çakranın ve organın kendi bilincine sahip olduğunu kavramanız önemlidir, bu çakralar ve organlar birçok geçmiş deneyimlerinizin ve düşünce formlarının enerjileriyle yüklenmiş ve aşılanmıştır. Sizler sadece inançlarınızla ve düşüncelerinizin titreşimsel frekanslarıyla dış dünyanızı yaratmadınız, ayrıca içsel dünyanızı da inşa ettiniz. Bedeniniz birçok şekilde sizinle iletişim kurar, ama onun size söylediklerini dinlemeyi ve yorumlamayı biliyor musunuz? Bunu daha önce ifade etmiştim. Birçoğunuz melek alemleri ve Işık Varlıkları ile iletişim kurabileceğiniz ve etkileşebileceğiniz gerçeğini kabul ettiniz, ama çoğunuz hala bedensel formunuzun birçok fasetleriyle iletişim kurabileceğinizin farkında değilsiniz.
 Bir süre önce size Yüksek Bilincin Yedi Kristal Küresi armağanını verdik. Bunlarla, fiziksel bedeninizin yedi büyük çakra merkezine İlahi BEN’İM Varlığınızdan gelen Işığın kürelerini soluyarak, çakra sisteminizi uyumlu bir duruma geri getirme işlemine başladınız. Kendinin – üstadı olmanın armağanlarını sahiplenmeye çabalarken, sıkışmış, uyumsuz enerji kalıplarını salıverme işlemini hızlandırmaya yardımcı olmak için Işık küresini soludunuz ve sonra her bir çakranın üzerine sonsuzluk işaretini koydunuz. Fiziksel bedenin yedi büyük çakrasını temizleme, uyumlama ve dengeleme süreci TANRI – BİLİNCİNİN YEDİ MÜHRÜNÜN AÇILMASI adı verilen önemli bir inisiyasyon işlemiyle sonuçlanır.
 Her çakra kendi içinde uyuma geri dönerken, bir enerji vorteksinin açıldığı ve o çakranın mükemmelleştirilmiş niteliklerinin ve enerjisinin yukarıya bir sonraki çakraya yansıtıldığı bir işlem aktive edilir. Ayrıca, Yaratıcı Işığın Adamantine Parçacıklarının deposu her bir çakradan salıverilir ve taç çakrası aktive oluncaya kadar işlem tekrarlanırken yukarıya doğru akmaya başlar, bu şaşırtıcı ve harika bir şeyin gerçekleşmesini sağlar: çakra sistemi yüksek devirde dönmeye başlar, bu da omurga sütununu Işığın parlayan şaftına dönüştürür ve Yaratıcının beş adet yüksek galaktik Işını Işık sütununa dökülür ve tüm çakralarınızı İlahi BEN’İM Varlığınızın ışıltısıyla aşılar.
 Bu, birçoğunuzun bu son birkaç yıldır deneyimlemekte olduğunuz işlemdir ve sizler inisiyasyonun/dönüşümün hızlanmış yolunda olduğunuzdan fiziksel bedeninizde çok fazla rahatsızlık ve tahrifat aktive oldu. Salıverilecek, düzeltilecek ve dengelenecek çok fazla şey vardı/var ve yaratması binlerce yıl sürecek olan şeyler sadece birkaç yıl içinde dönüştürülmekte. Böylece lütfen kendinize nazik olun ve insan benliğinizi parıldayan insan/Ruhsal Benliğinize birleştirme ve dönüştürme sürecinde olduğunuzu bilin.
 Size fiziksel bedeninizin içsel bilgeliğine erişmenizde yardımcı olacak başka bir basitleştirilmiş egzersiz vermemize izin verin. Size her bir çakra için bir anahtar sözcük vereceğim. Lütfen her bir çakranın niteliklerinin bazılarını inceleyin/gözden geçirin ve öğrenin ve sonra günlük yaşamınızda, uygun olduğu zaman, her bir çakra için sözcüğü söyleyin. (Bu sözcükler dilerseniz tonlanabilir). Her bir çakra için sözcüğü tekrarlarken, sesli harfleri tonlarken, en alt, en rahat notadan başlayın ve yavaşça ölçekte yukarı çıkın. Anahtar sözcüğü söylerken ve çakraya odaklanırken zihninize gelen şeyi gözleyin. Kök çakrasının enerjileriyle nasıl “YAŞARSINIZ”, kalbin enerjileriyle nasıl “SEVERSİNİZ”, vs?
 KÖK ÇAKRASI
 Kök Çakrası fiziksel benliğinizi Dünya’nın yaşam gücüne topraklar ve istikrar sağlar (bu en önemlisidir, çünkü yıldızlara erişirken fiziksel bedeninizi onurlandırmalı ve devam ettirmelisiniz.) Bu çakra doğru şekilde işlev yaptığı ve dengede olduğu zaman, daha fazla canlılığa, cesarete ve kendine – güvene sahip olursunuz. Eski hayatta kalma ve kıtlık sorunlarını salıvermenize ve bolluğun hazine sandığına erişmenize yardımcı olur.
 Derin bir nefes alın ve “YAŞIYORUM”u tonlayın. KENDİNİZE SÖYLE İFADE EDİN: “ŞİMDİ BİRLİĞİN VE DÜNYA VE TÜM BOLLUK İLE BAĞLANTIMIN GÜCÜNE ERİŞİYORUM VE BÜTÜNLEŞTİRİYORUM.” DERİN NEFES ALIN. GÖZÜNÜZDE CANLANDIRARAK VEYA HAYAL GÜCÜNÜZÜ KULLANARAK, KÖK ÇAKRANIZI TEMSİL EDEN IŞIK KÜRESİNİN DAHA HIZLI VE DAHA ÇOK HIZLI DÖNMEYE BAŞLADIĞINI, DAHA HAFİF VE DAHA PARLAK OLDUĞUNU GÖRÜN, PARILDAYAN BİR GÜNEŞE PATLASIN VE İLK ÇAKRANIZDAN YUKARI İKİNCİ ÇAKRAYA BİR IŞIK ŞAFTI GİTSİN. ŞÖYLE SÖYLEYİN: “İLAHİ YARATICI KAYNAK İLE BİRİM”* DERİN NEFES ALIN VE TONLAYIN: UH (HUH)
 GÖBEK ÇAKRASI
 Burası fiziksel/duygusal benliğinizin mevkisidir. Bu çakra dengede olduğu zaman, artık kendinden şüphe, bağımlılıklar veya cinsel sorunlar tarafından rahatsız edilmezsiniz. Ego zihniniz yerine Ruhsal zihninizin bilgeliğine uyumlanırsınız ve giderek bilinçaltı zihninin tüm eski kendini – sınırlayıcı düşünce kalıpları yerini kendine – güven ve duygusal istikrara bırakır. Korku ve sınırlama yerine sevinç, huzur ve refah yaratmayı öğrenirken, kişisel gücünüzü geri alırsınız. Derin bir nefes alın ve TONLAYIN: “HİSSEDİYORUM”. KENDİNİZE ŞÖYLE İFADE EDİN: “ŞİMDİ YÖNETİCİM OLARAK RUH İLE TUTKUNUN GÜCÜNE ERİŞİYORUM VE BÜTÜNLEŞTİRİYORUM. ARZUM KEYFİNİ ÇIKARMAK VE BAŞKALARIYLA PAYLAŞMAK İÇİN SEVİNÇ, HUZUR VE REFAH YARATMAKTIR.”
 DERİN NEFES ALIN. İKİNCİ ÇAKRANIZI TEMSİL EDEN IŞIK KÜRESİNİN DAHA HIZLI VE DAHA ÇOK HIZLI DÖNMEYE BAŞLADIĞINI, DAHA HAFİF VE DAHA PARLAK OLDUĞUNU GÖRÜN, PARILDAYAN BİR GÜNEŞE PATLASIN VE İKİNCİ ÇAKRANIZDAN YUKARI ÜÇÜNCÜ ÇAKRAYA (SOLAR PLEKSUS) BİR IŞIK ŞAFTI GİTSİN. ŞÖYLE SÖYLEYİN: “KENDİ İÇİMDE BÜTÜNÜM VE TAMAMIM” * DERİN NEFES ALIN VE TONLAYIN: UUU
 SOLAR PLEXUS
 Burası fiziksel/zihinsel benliğin mevkisidir. Bu çakra uyum içinde dönmeye başladığında ve sadece biraz uyumsuz enerjiler kaldığında, özsaygınız geri gelir, bilgi bilgeliğe ve düşüncenin berraklığına dönüşür. Kendini – kontrol etmeyi yeniden elde edersiniz ve arzularınızın üstadı olursunuz. Etrafınızdakilerin enerjilerine ulaşıp kullanmak yerine yaşamın özünün ve kendi BEN’İM Varlığınızın evrensel kaynağından gelen enerjiyi çekerken, sınırlar koymayı ve başkalarının sınırlarına saygı göstermeyi öğrenirsiniz. Solar Güç Merkezinizin aktivasyonu bu noktada başlar (solar pleksus, kalp ve timüs).
 Derin bir nefes alın ve TONLAYIN “İSTİYORUM, YAPACAĞIM” KENDİNİZE ŞÖYLE İFADE EDİN: “ŞİMDİ KİŞİSEL GÜÇ MERKEZİME ULAŞIYORUM VE DUYGULARIMI KONTROL ALTINA ALIYORUM. ARZULARIMIN ÜSTADIYIM. AÇIKÇA BELİRLENMİŞ SINIRLARI OLUŞTURUYORUM.”
 DERİN NEFES ALIN. ÜÇÜNCÜ ÇAKRANIZI TEMSİL EDEN IŞIK KÜRESİNİN DAHA HIZLI VE DAHA ÇOK HIZLI DÖNMEYE BAŞLADIĞINI, DAHA HAFİF VE DAHA PARLAK OLDUĞUNU GÖRÜN, PARILDAYAN BİR GÜNEŞE PATLASIN VE ÜÇÜNCÜ ÇAKRANIZDAN YUKARI DÖRDÜNCÜ ÇAKRAYA (KALP ÇAKRASI) BİR IŞIK ŞAFTI GİTSİN.
 ŞÖYLE DEYİN: “BEN YARATMA GÜCÜYÜM”. DERİN NEFES ALIN VE TONLAYIN: (OH)
 KALP
 Kalp çakrası sizi Ruhsal Benliğe ve Spiritüel Benliğe bağlayan yüksek çakralara açılan kapıdır. Kalp çakranız dengesiz veya ekseriyetle kapalı olduğunda, fiziksel benliğin ilk üç çakrası tarafından yönetilen içgüdüsel bir insan varlığı olarak işlev yaparsınız. Kalp, zihin/duyguların enerjilerini dengelediğinizde, Tanrısal Zihnin koşulsuz sevgi kuvvetine erişirsiniz. Kıskançlık, haset, bencillik, suçluluk veya değersizlik hisleri olarak tezahür eden tüm enerjileri ve düşünce kalıplarını hızla salıverirsiniz. İlahi İrade, Bilgelik ve Sevginin Üç – katlı Alevini tutuştururken, şefkatli bir doğa ve yaşam ve her şeyle birlik geliştirmeye başlarsınız. Derin bir nefes alın ve TONLAYIN: “SEVİYORUM”. KENDİNİZE ŞÖYLE İFADE EDİN: “ŞİMDİ DUYGUSAL VE SOLAR GÜÇ YAŞAM KUVVETİ MERKEZLERİMİ AKTİVE EDİYORUM. SADECE SEVGİ/IŞIK ENERJİSİNİ ALIYORUM VE AKTARIYORUM. KALBİMİ RUHUN İLAHİ AKIŞINA AÇIYORUM.”
 DERİN NEFES ALIN. DÖRDÜNCÜ ÇAKRANIZI TEMSİL EDEN IŞIK KÜRESİNİN DAHA HIZLI VE DAHA ÇOK HIZLI DÖNMEYE BAŞLADIĞINI, DAHA HAFİF VE DAHA PARLAK OLDUĞUNU GÖRÜN, PARILDAYAN BİR GÜNEŞE PATLASIN VE DÖRDÜNCÜ ÇAKRANIZDAN YUKARI BEŞİNCİ ÇAKRAYA (BOĞAZ ÇAKRASI) BİR IŞIK ŞAFTI GİTSİN. ŞÖYLE SÖYLEYİN: “BEN EVRENSEL SEVGİYİM” DERİN NEFES ALIN VE TONLAYIN: AH
 BOĞAZ
 Boğaz çakrası, yansıttığınız düşüncelerin ve sözlerin titreşim frekanslarına bağlı olarak astral/duygusal plana veya zihinsel/nedensel plana bağlıdır. Bu kafa karıştırıcı görünebilir; ancak, yaydığınız frekans kalıplarıyla kendi realitenizi yarattığınız için, çekim yasası gönderdiğiniz daha düşük frekansların astral plan enerjilerini çekmesini ve yüksek frekansların bilincin zihinsel planlarına erişmesini sağlar. Yükseliş süreci fiziksel planda, astral (duygusal) planda, zihinsel planda ve en sonunda yüksek boyutlarda üstat olmayı gerektirir. İletişim, söylenmiş sözün gücü fiziksel plandaki en önemli aletlerden biridir. Sevgi/Işık dilini kullanmaya başladığınızda, her zaman en yüksek gerçeğinizi konuşursunuz, konuşmanızda, yazılarınızda etkileyici ve yaratıcı olursunuz ve gelecek için vizyonunuzu tezahür ettirmede usta olursunuz.
 Derin bir nefes alın ve TONLAYIN “KONUŞUYORUM”. KENDİNİZE ŞÖYLE İFADE EDİN: “ŞİMDİ İLETİŞİM VE KENDİNİ – İFADE ETME GÜCÜ VASITASIYLA İRADE GÜCÜ MERKEZİME ERİŞİYORUM. GERÇEĞİMİ BÜTÜNLÜK VE AYIRD ETME İLE KONUŞACAĞIM.”
 DERİN NEFES ALIN. BEŞİNCİ ÇAKRANIZI TEMSİL EDEN IŞIK KÜRESİNİN DAHA HIZLI VE DAHA ÇOK HIZLI DÖNMEYE BAŞLADIĞINI, DAHA HAFİF VE DAHA PARLAK OLDUĞUNU GÖRÜN, PARILDAYAN BİR GÜNEŞE PATLASIN VE BEŞİNCİ ÇAKRANIZDAN YUKARI ALTINCI ÇAKRAYA (ÜÇÜNCÜ GÖZ ÇAKRASI) BİR IŞIK ŞAFTI GİTSİN. ŞÖYLE SÖYLEYİN: “BEN MÜKEMMEL İFADEYİM”
 DERİN NEFES ALIN VE TONLAYIN: AY
 ÜÇÜNCÜ GÖZ
 Alın veya üçüncü göz çakrası “içsel duyulara” kapıyı açar, Tanrısal Zihnin saf kozmik Işık özü (Işınlar adı verilir) size akarken ve Tanrı bilincinizi (Özünüz) aktive ederken önce sizi bilinçdışı benliğe (bilinçaltı zihin) ve giderek Yüksek Benliğinize bağlar. Sezginin fısıltılarından, Ruh tarafından yönlendirildiğiniz ve ilham aldığınız bir “bilişe” ilerlersiniz. Siz çarpıtmaları (tahrifleri) temizlerken, yüksek zihinsel ve sezgisel planlardan gelen yeni bilgi, yaratıcı fikirler ve ilham sizin için erişilir olur. Meditasyon sırasında bilincinize süzülen veya gözlerinizin önüne gelen görünürde karanlık enerjilerden veya düşünce formlarından korkmayın, sevgililer, çünkü bunlar iyileşmek ve Işığa dönüştürülmek için öne çıkan sizin kendi yaratımlarınızdır. Sevgi Yaradılışın dinamik, yapıştırıcı kuvvetidir ve Sevgi/Işık herhangi yanlış nitelendirilmiş düşünce frekansına ışıldadığı zaman, o “aydınlatılır” ve en sonunda dönüştürülür. Ayrıca, Mor Alev armağanını kullanmayı hatırlayın.
 Derin bir nefes alın ve TONLAYIN “GÖRÜYORUM”. KENDİNİZE ŞÖYLE İFADE EDİN: “ŞİMDİ SEZGİSEL ZİHNİMİN GÜCÜNE ERİŞİYORUM. BERRAK BİR İÇGÖRÜYE SAHİBİM VE İÇSEL BİLGELİĞİME VE YÜKSEK BENLİĞİMİN BİLGELİĞİNE ERİŞİRKEN DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE DİNLİYORUM”
 DERİN NEFES ALIN. ALTINCI ÇAKRANIZI TEMSİL EDEN IŞIK KÜRESİNİN DAHA HIZLI VE DAHA ÇOK HIZLI DÖNMEYE BAŞLADIĞINI, DAHA HAFİF VE DAHA PARLAK OLDUĞUNU GÖRÜN, PARILDAYAN BİR GÜNEŞE PATLASIN VE ALTINCI ÇAKRANIZDAN YUKARI YEDİNCİ ÇAKRAYA (TAÇ ÇAKRA) BİR IŞIK ŞAFTI GİTSİN. ŞÖYLE SÖYLEYİN: “BEN BERRAKLIĞIN VE BİLGELİĞİN MÜKEMMEL ENSTRUMANIYIM” DERİN NEFES ALIN VE TONLAYIN: EY
 TAÇ ÇAKRASI
 Taç çakrası aktive olduğunda, Spiritüel Benliğinize yol açılır ve İlahi BEN’İM Varlığınızda saklanan bilgelik, armağanlar ve hazineler sizin için elde edilir olur. Yaradılışın Sevgisi/Işığı/Gerçeğini yaşamaya ve yaymaya hazır olduğunuzu gösterdiğiniz zaman, Tanrı bilincinin On İki Işınının niteliklerinin ve erdemlerinin gittikçe artan akışı size yağdırılır.
 Derin bir nefes alın ve TONLAYIN “BEN’İM”. KENDİNİZE ŞÖYLE İFADE EDİN: “ŞİMDİ RUHSAL GÜCÜME VE AYDINLANMA/İLHAM/BİLGELİK MERKEZİM OLAN İLAHİ BEN’İM VARLIĞIMA BAĞLANTIYA ERİŞİYORUM”
 DERİN NEFES ALIN. YEDİNCİ ÇAKRANIZI TEMSİL EDEN IŞIK KÜRESİNİN DAHA HIZLI VE DAHA ÇOK HIZLI DÖNMEYE BAŞLADIĞINI, DAHA HAFİF VE DAHA PARLAK OLDUĞUNU GÖRÜN, PARILDAYAN BİR GÜNEŞE PATLASIN VE YEDİNCİ ÇAKRANIZDAN YUKARI RUH YILDIZI ÇAKRASINA BİR IŞIK ŞAFTI GİTSİN. ŞÖYLE SÖYLEYİN: “BEN BERRAKLIĞIN VE BİLGELİĞİN MÜKEMMEL ENSTRUMANIYIM” DERİN NEFES ALIN VE TONLAYIN: İİİ
 RUH YILDIZI ÇAKRASI (TACIN 15 – 20 SANTİM ÜZERİ)
 KENDİNİZE ŞÖYLE İFADE EDİN: BİRLİK BİLİNCİNE GÖKKUŞAĞI KÖPRÜME BAĞLANIYORUM VE ONUNLA HİZADAYIM. BUNDAN DOLAYI KARMA YASASININ ÖTESİNE, RAHMET HALİNE İLERLERKEN TÜM YANLIŞ NİTELENDİRİLMİŞ ENERJİLERİ DÖNÜŞTÜRÜYORUM.
 DERİN NEFES ALIN. TONLARKEN, SİZİ TANRISAL BENLİĞİNİZE BAĞLAYAN IŞIK SÜTUNUNUN BAŞINIZIN ÜZERİNDE BİR LOTUS ÇİÇEĞİ OLUŞTURANA KADAR GİTTİKÇE DAHA FAZLA GENİŞLEDİĞİNİ GÖZÜNÜZDE CANLANDIRIN. IŞIK SÜTUNUNUN, İLAHİ IŞIK, İLAHİ İRADE VE İLAHİ BİLGELİĞİN FREKANS KALIPLARININ ANNE/BABA TANRIMIZDAN SİZE VE SİZDEN DIŞARI DÜNYAYA SERBESTÇE AKMASI İÇİN, RUH İLE İLAHİ BAĞLANTINIZDAN TÜM ÇARPIKLIKLARI (TAHRİFLERİ) VE STATİĞİ TEMİZLEDİĞİNİ GÖRÜN. ŞÖYLE SÖYLEYİN: “İLAHİ KAYNAK İLE BİR’İM” DERİN NEFES ALIN VE ÜÇ KEZ TONLAYIN: AUM * AUM * AUM
 Ruhsal rehberlerinizle, melek yardımcılarınızla ve yüksek alemlerdeki birlikte çalışmak istediğiniz herhangi varlıklarla saf, kuvvetli bir bağlantıyı yeniden oluşturmanıza daha fazla yardımcı olmak için, şu egzersizi sunuyoruz:
 Birkaç derin nefes alırken, bilincinizi Kutsal Kalbinize odaklayın. Işık küresi içindeki Özünüzün Kutsal Kalp odanızın arkasındaki kapıdan girdiğini gözünüzde canlandırın (nasıl algılarsanız). Hızla beşinci boyuta, özellikle sizin için, dostlarınız ve yüksek alemlerdeki arkadaşlarınız için bir toplanma yeri olarak tasarlanmış olan yeni, kişisel Işık piramidinize çıkın. Bu kutsal yere gidin ve kristal masaya uzanın. Bunu yaparken, odada etrafınıza bakın ve iletişim kurmak ve çalışmak istediğiniz herkesin masayı çevreleyen kristal sandalyelerde oturduğunu görün. Sizinle birlikte piraminizde olanları teşhis etmek için zaman ayırın. Yüksek boyutlardaki tüm diğer piramitlerde olduğu gibi, piramidin zirvesinden merkezdeki kristal masaya sarkan iki uçlu saf bir kuvars kristali var. Dev kristalden dışarıya odaya elektriklendirici şimşek kıvılcımları yayılıyor. Bu, En Yüce Yaratıcı’nın ve Baba/Anne Tanrımızın görkemli Özüdür. Masanın altında odaya akan alev alev yanan Mor Alev pınarı var. Bu Mor Alev bu yere salıvermek ve arıtmak için getirdiğiniz uyumsuz enerjileri dönüştürecek. Işık Aileniz ile bağlantılarınızı ve yakınlığınızı kuvvetlendirmek için bu kutsal yere sık sık gelin.
 KENDİNİZE ŞÖYLE SÖYLEYİN: “İLAHİ DOĞUŞTAN GELEN HAKKIMA VE YÜKSEK BENLİĞİM, RUHSAL AİLEM VE BÜTÜNLEŞTİRECEĞİM VE PAYLAŞACAĞIM KOZMİK BİLGELİĞE VE GERÇEĞE ERİŞMEK VE YAYMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIM VE İLETİŞİM KURACAĞIM TÜM IŞIK VARLIKLARI İLE BAĞLANTIMA SAHİP ÇIKIYORUM. BURADA VE ŞİMDİ, KENDİ – ÜSTATLIĞIMI VE İLAHİ BENLİĞİMİN TÜM NİTELİKLERİNİ, ARMAĞANLARINI, ERDEMLERİNİ VE ÖZELLİKLERİNİ TALEP EDİYORUM VE SAHİP ÇIKIYORUM. SEVGİNİN, UYUMUN, BOLLUĞUN VE SEVİNCİN YAŞAYAN KİŞİSELLEŞMİŞ BİR ÖRNEĞİ OLMAYI ARZU EDİYORUM. BEN EYLEMDEKİ İLAHİ SEVGİYİM, İLAHİ IŞIĞIM, İLAHİ İRADEYİM, İLAHİ BİLGELİĞİM.” ÖYLE OLSUN! ÖYLEDİR! BEN BEN’İM!
 Gözüpek ve cesur olanlarım, yükseliş süreci hızlanırken, dönüşümün ileri tekniklerinden mümkün olduğu kadar yararlanmanız her zamankinden daha çok önemlidir. Bu basit görünebilir; ancak, yukarıdaki egzersiz/meditasyon eski sıkışmış titreşim kalıplarını salıvermeye ve Ruh Şarkınızın/Enerji İmzanızın büyük önemde ve kuvvette güzel, uyumlu bir senfoni olması için fiziksel bedende dualitenin güçlendirilmiş haline geri dönme sürecini hızlandırmaya yardımcı olmak için güçlü bir alettir. Aydınlanma yolunuzda olası tüm gerekli aletleri ve bilgiyi veriyoruz; ancak, kendinin – üstatlığına geri dönüşünüz için sorumluluğu üstlenmelisiniz. Baba/Anne Tanrımız için İlahi misyondaki ruhsal bir varlık olarak haklı statünüze sahip çıkarken size yardım etmek için yanınızdayız.
 Cesaretinizi saygıyla selamlıyoruz. Derinden seviliyorsunuz.

Meditasyon

Gerçeğe, tanrıya, kozmik bilince, cennete, nirvanaya, aydınlanmaya, ermeye, sezgisel bilgiye (ya da ”O”na her ne ad veriyorsanız) hiçbir yol, yöntem, çaba, öğreti, araç ile ulaşılamaz. Bu çaba içeride, çelişki, karmaşa, çatışma ve bulanıklık doğurur. ”O”na psikolojik anlamda zamanla evrimleşerek varılamaz. ”Olduğum durum” ve ”olmam gereken durum” dediğiniz anda, araya zamanı sokmuş olursunuz. Hayatınız cehennem kayasını zirveye çıkarmaya çalışmakla geçer. ”O” durağan değildir, bilinen yöntemlerle bilinemez, başka birisinden öğrenilemez, bir kalıba, modele sığdırılamaz, bir öğretiye indirgenemez, formüle edilemez, sınıflandırılamaz, tanımlanamaz, zamana-mekana bağlanamaz, bildiğimiz şeylerle karşılaştırılamaz. ”Bilinen”, ”Bilinmeyen”i asla bilemez. Bilmediğiniz birşeyi arayamazsınız. ”O”, biriktirilmiş bilgi ve deneyimler yığını olan ”Ben”in yokluğunda vardır. İçeride ve dışarıda ”Olan”ı her an sessizce, yorumlamadan, ”Ben”i araya sokmadan seyredin. Manzaraya bakar gibi. Bir sonuca varmaya ve bir düzen oluşturmaya çalışmadan..
. Olması gerekeni bir yana bırakıp, sadece ”olan”ı, karmaşaysa karmaşayı, çelişkiyse çelişkiyi gözlemleyin. Yaşamla ilişki içerisinde, duygularınızı, düşüncelerinizi, hareketlerinizi, tepkilerinizi; kaçmadan, biriktirmeden, belleğe kaydetmeden, sözcükleri araya sokmadan, isimlendirmeden, sınıflandırmadan, etiketlendirmeden; imgesiz, hedefsiz, çabasız, amaçsız bir şekilde; direnmeden, bastırmadan, kontrol etmeye çalışmadan, yadsımadan, onaylamadan, yansıtmadan, yargılamadan (güzel-çirkin, doğru-yanlış ayrımı yapmadan); herhangi bir kalıba, inanca, dine, dogmaya, öndere, öğretmene, peygambere, ideale, modele bağlı olmaksızın; yorumlamadan, tam bir özgürlük içerisinde, yaygın bir dikkatle ve keskin bir farkındalıkla, ”olan”ı seyredin.
Değiştirmeye çalışmayın, olduğunuz yerde, olduğunuz gibi kalın. Bütün ”olma” çabası ”ben”in etkinliğidir. ”O”nunla sizin aranızdaki tek engel, tanrı olmaya çalışan, bu yüzden her şeyi ”ben” ve ”ben olmayan” diye bölen ”Ben”dir. ”Olacağım” düşüncesi sona erdiğinde ve sadece ”olan”la yüzleşildiğinde, ”ben”in faaliyeti durur. Ben ”hiçbir şey” yani ”yok” olur. Yanılsama, ikilem, çatışma, çelişki, iç-savaş ve karmaşa sona erer. Sıkıntıların, sorunların ana-kaynağı yok olmuştur. Dolayısıyla, sessizlik, dinginlik, barış ve iç-huzur gelir. Bulanıklık olmadığında, doğal olarak berraklık vardır. Sessizlikte, dinginlikte, berraklıkta ”O” her ne zaman isterse, çağrıldığı, arandığı için değil, fakat doğal olarak ve kendiliğinden gelir. Tümüyle yeni ve yaratıcı olan ortaya çıkar. Bireysel bilinç evrensel bilince dönüşür.”

Tam Farkındalık Meditasyonu

NEDİR
 Burada bir dinlenme yönteminden bahsedeceğiz. Bu yöntem dinlenmenin en doğal, en saf hâlidir.Hiçbir çaba gerektirmez.Sizde hiçbir bağımlılık yaratmaz.Hiçbir olumsuz yan etkisi yoktur.Bu yöntem kişiliğinizin tüm olumsuz yanlarını çözerek onlardan tamamen kurtulmanızı sağlar. Böylece her alanda daha mutlu, daha huzurlu ve daha sağlıklı bir kişi olursunuz.Bu dinlenme şu temele dayanır: Yaşam mükemmelliğin kendisidir ve yaşamdaki işleyiş de mükemmeldir. İnsanlar, yaşama ve kendilerine yanlış bakar. O yüzden bu mükemmelliği göremezler. Doğru ve doğal dinlenme mükemmelliği görmemizi ve onu yaşamamızı sağlar.
NASIL YAPILIR
Uygulama konusunda şu unutulmamalı: Bu dinlenme asıl olarak yaşamımızda “her yerde ve her an” uygulanmalıdır ve hiçbir oturuş, hiçbir duruş kuralı kesinlikle yoktur. Başlayan bir kısım insana kolaylık olması ve kişinin “her yerde ve her an” rahatça uygulamasına yardım etmesi için buradaki anlatımda bazı oturuş veya duruş önerieri verilmiştir. Burada anlatıldığı gibi oturuş ya da duruşlarla uygulama yapmak kesinlikle zorunlu değildir; yeni başlayan ve zorlanan insanlara kolaylık sağlamak içindir. Aslolan, hiçbir kural olmaksızın her an ve her yerde sadece “kendimiz dahil tüm varoluşu içte tamamen özgür bırakarak” yaşamaktır. Buna tam farkındalıkla yaşamak diyoruz.
Oturun veya sırtüstü uzanın. Sırtınız dik olsun. Yalnız bunun için kendinizi kasmayın, rahat olun. Gözleriniz açık ya da kapalı olabilir. Yapmanız gereken tek ve en önemli şey şu:KENDİNİZ DÂHİL HER ŞEYİ TAMAMEN ÖZGÜR BIRAKIN.
Sâdece bunu yapın.Yâni tüm vücudunuzu, ağrılarınızı, hastalıklarınızı, gerginliklerinizi, sıkıntılarınızı, korkularınızı, sevinçlerinizi, kederlerinizi, isteklerinizi, zihninizdeki bütün düşünceleri, hayallerinizi, geçmişi, geleceği, kendi dışınızda olup biten her şeyi, tümüyle kendi hâline bırakın. Gördüğünüz, hissettiğiniz, farkına vardığınız her şeyi bütün sevimli ve sevimsiz, güzel ve çirkin, iyi ve kötü, olumlu ve olumsuz tüm yönleriyle görmeye ve hissetmeye tamamen açık olun. Hiçbir şeyi itmeyin ve çekmeyin. Duygularınızı, gönlünüzü, kalbinizin sıcaklığını açın. Onları kesinlikle sınırlamayın; özgür bırakın. Şunu unutmayın: Gördüğünüz, duyduğunuz, hissettiğiniz ne olursa olsun onlara ilgi göstermeyin, onlarla konuşmayın, onların üstüne yoğunlaşmayın, onlarla tartışmayın, onlarla kavga etmeyin, onları içinizde itmeyin ve çekmeyin. Dinlenme sırasında vücudunuzun tüm hareketleri tamamen doğal ve normaldir. Bu yüzden vücudunuzun hiçbir hareketine engel olmayın. Esneme olabilir; başınız öne, arkaya, sağa, sola düşebilir, gözleriniz yaşarabilir. Ne olursa olsun hepsi normal ve hepsi sizin iyiliğinizedir. Yine dinlenme sırasında tatlı bir uyku bastırabilir. Böyle durumlarda olduğunuz yerde veya başka rahat bir yerde hemen uyuyun. Bu, çok dinlendirici bir uykudur. Bu durum vücudunuzun o uykuya ihtiyacı olduğunu gösterir.Süre kısıtlaması yok. 5 saniye de uygulayabilirsiniz 5 saat de. Sâdece şuna dikkat edin: İçinizden bırakma hissi gelirse kendinizi zorlamayın ve dinlenmeyi bırakın. Ve her gün düzenli uygulamaya dikkat edin. Günde sabah ve akşam yirmişer dakika uygulamanız tavsiye edilir. Her gün düzenli uyguladığınızda daha çok fayda göreceğinizi unutmayın. Dinlenmeyi her yerde uygulayabilirsiniz: Trende, otobüste, işyerinde, evde, parkta, ormanda, ibadethanede. Sâdece seçtiğiniz yerin mümkün olduğunca sessiz olmasına dikkat edin.
İlk zamanlarda temel kurala uymak size zor gelebilir ve sık sık bu kuralı bozabilirsiniz. Önemli değil. Uymadığınızı fark ettiğinizde temel kuralı tekrar işletin. Zamanla bu hatayı daha az tekrarlamaya başlayacaksınız.Büyük harflerle yazılı kural, dinlenmenin tek ve temel kuralıdır. Diğer anlattıklarımız, temel kuralın tam olarak ne olduğunu anlamanız ve hata yapmamanız içindir. Temel kurala uyduğunuz taktirde mutlaka fayda göreceğinizi bilin.Ve şu kesinlikle bilinmelidir:Büyük harflerle yazılı kural, asıl olarak her an, her durum ve her yerde işletilmelidir. Ve biz ona “tam farkındalık” diyoruz. Yukarıdaki yer, zaman ve oturuş önerileri, sizi bu hale, yani tam farkındalığa ısındırmak ve alıştırmaktan başka hiç birşey değildir. Büyük harflerle yazılı kuralı, yaşamınızın her anı işletin. Hatırladıkça işletin. Deneyin ve deneyin. Elbette kendinizi zorlamadan ve strese sokmadan.İşletemiyorsanız, ya da her an ve durumda işletmekte zorlanıyorsanız, yukarıdaki yer ve zaman önerilerine göre uygulama yapmanız hem sizin bu zorlanmanızı hızla çözecek, hem de sizi hızlı ve derin bir biçimde dinlendirmiş olacaktır.
BİZE FAYDALARI NELER
Bu dinlenme size şu faydaları sağlar:* Kendinize olan güveniniz, mutluluğunuz, huzurunuz ve yaşam coşkunuz artar.* Zihniniz daha rahat ve daha sâkin bir duruma gelir * Endişeleriniz ve korkularınız giderek azalır. * Yaratıcılığınız ve çözüm üretme yeteneğiniz artar.* Ruhsal ve bedensel hastalıklar azalır, var olanlar giderek iyileşir. * Kişiliğiniz giderek daha iyiye ve daha güzele açık bir kişilik haline gelir. * Yaşamda her şeyin bir olduğunu zamanla daha çok hisseder ve daha çok yaşarsınız.Yâni bu dinlenme sizi her yönden daha iyiye götürür. Ne kadar fayda göreceğiniz sizin kişiliğinize ve her gün düzenli olarak uygulamanıza bağlı. Kimileri az zamanda çok fayda görür, kimileri de aynı faydayı daha uzun zamanda sağlar. Hiçbir fayda görmüyorsanız bu sizin temel kurala uymadığınızı gösterir.
AKILDA OLMASI GEREKENLER
Dinlenme sırasında temel kuralı doğru uyguluyorsanız olup biten her şey iyi, doğru ve doğal demektir. Bu yüzden kimi zaman boşluk olur hiçbir şey hissetmezsiniz ve zihninizden hiçbir şey geçmez. Kimi zaman da tuhaf bir şeylerin vücudunuzdan çıkıp gittiğini, bâzen sanki bir şeylerin buharlaşıp uçtuğunu ve kendinizde pek çok sevimsiz ve can sıkıcı şeyi görebilirsiniz. Bu durumların hiçbirinde telaşa kapılmayın ve kuralı bozmayın. Bilin ki olup biten her şey sizin iyiliğiniz içindir. Kendinizde gördüğünüz bütün o tuhaflıklar, sıkıntılar, gerginlikler, sevimsizlikler ve boşluk hissi tamamen geçici. Hiçbiri kalıcı değil. Yeter ki temel kuralı doğru uygulayın. Şunu da unutmayın: Dinlenme dışında yaşamınızın kimi dönemlerinde psikolojik olarak kendinizi boşluk, sıkıntı, engellenmişlik, kaybolmuşluk, yabancılık ve anlam verip tarif edemeyeceğiniz diğer ilginç haller içinde bulabilirsiniz. Bu haller birkaç saat de sürebilir birkaç gün de. Hepsi tamamen geçicidir. Bunlar, sizin yaşamak zorunda olduğunuz ve kaçamayacağınız şeylerdir. Böyle anlar eskinin yıkıldığı, yeninin yerleştiği anlardır. Bu anlar, yaşamınızda sizi sürekli sınırlayan, umutsuzluk ve mutsuzluk veren, yanlış davranmanıza ve yaşamanıza sebep olan, kişiliğinizin olumsuz bir veya birkaç yönünün daha ortaya çıkıp çözüldüğü ve yok olduğu anlardır. Bu anlarda olanlar tamamen sizin iyiliğinizedir. Bu yüzden korkmayın. Bulunduğunuz hâli tümüyle kabullenin.Bu dinlenmeyi tümüyle terk etseniz bile size olumsuz herhangi bir yan etkisi olmaz. Bu konuda şüphe içinde olmayın.

Kendinize Sevgiyle,Çevrenize Gülümseyerek Bakmanız Dileğiyle..
Sağlıkla Kalın…