20 Kasım 2011 Pazar

MELEKLER VE 7 Işın Hakkında

Birinci Işın – Safir Mavisi İlk solar ışın Tanrı’nın gücünü ve iradesini temsil eder, ayrıca imanın ve korumanın gücünü temsil eder. Güç eylem ve hareketin arkasındaki kuvvettir. Yaptığımız her şeydeki motivasyondur. Safir mavisi ışın asla zarar verici olmayan Tanrı’nın gücünü getirir. Bu ışın Salı günleri en güçlü şekilde yayınır ve Başmelek Mikail & Archeiai Faith ...tarafından yönetilir. Bu ışın bize gücün doğru kullanımını öğretir ve yanlış – yaratmamamız için Tanrı’nın gücünün anlayışını bize gönderir


İkinci Işın – Altın SarısıÇoğu zaman aydınlanmanın, bilgeliğin ve anlayışın güneş ışığı ışını olarak adlandırılır. Altın sarısı rengi Pazar günleri en çok göze çarpar/belirgindir.


Üçüncü Işın – Pembeİlahi sevginin evrensel yasasını ifade eden tapınmanın/çılgınca sevmenin titreşimini temsil eder. Güzellik ve uyum yaratma arzusu bu ışının altında gelir. Sanatçı, müzisyen ve barışçı insanlar bu cennetsel renk tonuna çekilirler. Sevincin rengi, insanın içindeki iyiliği dışarı çıkartır ve başkaları ile birlik hissi getirir. Duygusal durumlarını yükselterek ve kalplerine ilahi sevginin niteliğini çekerek ve bunu dış dünyalarında ifade ederek insanların kendi özel planlarını gerçekleştirmelerine yardım eder. Başmelekler Chamuel & Charity, tapınmanın/çılgınca sevmenin – ilahi olanı onurlandırmanın mükemmel eylemi – niteliklerini yansıtırken bu pembe ışını yönetirler.


Dördüncü Işın – Göz kamaştırıcı BeyazBu ışın saflığı, yeniden dirilişi ve yükselişi temsil eden Tanrı’nın ilhamsal enerjisidir. Pırıldayan kristal beyazı oluşturmak için gökkuşağı renklerinin hepsinin birleşiminden yapılmıştır. Bu ışın omurga çakrasının tabanını yönetir. Ayrıca yaratılışın saf enerjisi olarak bilinir. Bu ışın saflığın ve bütünlüğün niteliklerini ve Ruhumuzun Tanrı ile yeniden – birleşme arzusunu büyütür. Göz kamaştırıcı beyaz ışık arınma içindir ve bize mükemmellik için gayret etme hissi verir. O, kişinin bedeninin, zihninin ve ruhunun saflığı vasıtası ile Tanrı’yı bilmek ve Tanrı’ya daha yakın olmak arzusudur.Başmelek Cebrail ve Archeiai Hope, yeniden dirilişi ve sonsuz yaşamın umudunu temsil ederek bu ışını yönetirler.


Beşinci Işın – Zümrüt YeşiliBu ışın ilahi vizyonun, şifanın ve gerçeğin niteliklerini temsil eder. Bolluk yasalarını büyütür ve vizüalizasyon ile yaratma yeteneğimizi güçlendirir. Bu ışını doğru şekilde kullanmak için, kişi hem alçakgönüllü olmalı, hem de çabaladığı rüyaya sıkıca tutunmak için kalbi saf olmalıdır.Başmelek Rafael & Archeiai Mary, şifanın, konsantrasyonun ve gerçeğin niteliklerini somutlaştırarak bu ışını yönetir. Bu ışın ayrıca GERÇEK ALEV olarak anılır. Bu ışın Çarşamba günü en yoğundur.


Altıncı Işın – Yakut (kırmızı) – Mor & Altın Renklerin bir birleşimi6 ncı ışın Tanrı’nın inayetinin, sadakatinin/adanmasının ve ihtimamının görkemli erdemlerini temsil eder.Tanrı’ya ve insanlığa bencil olmayan hizmet vasıtası ile yaşama katkıda bulunma arzusunu geliştirir.Yakut (kırmızı) ışın ayrıca karma olarak bilinen neden ve etki evrensel yasasını temsil eder. Karma eylemdeki bilinçliliğimizin sonsuzdur. Her düşünce, her sözcük ve tohum karma olarak kaydedilir ve bunlar vasıtası ile, ruh düşüncelerinin ve eylemlerinin ödüllerini veya cezalarını toplar. Bu ışın düşünmeyi, hissetmeyi, söylemeyi ve yapmayı seçtiğimiz şeyler ile kaderimizi belirlemekten sorumlu olduğumuzu öğretir.Başmelek Uriel ve Aurora, tüm dünyasal varlıklara spiritüel canlılık yayarak, altıncı solar ışının bu niteliklerini getirir. Bunların etkisi Perşembe günü en güçlüdür.

Yedinci Işın – MenekşeYedinci solar ışın özgürlüğü ve bağışlamayı temsil eder. Ayrıca MOR (menekşe) ALEV olarak bilinir. Kendimizi bilinçliliğin düşük halinden daha yüksek haline dönüştürme eylemi olan “ilahi simya”da önemli bir rol oynar. Bu ışın en fazla Cumartesi günleri aktiftir. Başmelek Zadkiel ve Archeiai Amethyst tarafından yönetilir.Menekşe ışın, onun bağışlayıcılık niteliklerini büyütmeyi seçtiğimizde, yükümüzü/sıkıntımızı dönüştürebilir ve dünyayı iyileştirebilir. İçimizdeki, yaşamlarımızdaki ve etrafımızdaki dünyadaki enerjiyi değiştirir. Gerçekten bağışlayıcılığın ve içimizde çalışan Kutsal Ruhun eyleminin armağanıdır.